Prijsvergelijking fietsenwinkels: Mantel bijna in alle categorieën de goedkoopste

Vergelijking van prijzen van Mantel, Futurumshop en 12GO Biking voor verschillende product categorien

Fietsen is geen goedkope hobby. Voor het weet heb je een berg gereedschap, kleding en gadgets in huis. Waar mijn eerste fietsspullen van de Decathlon kwamen, is Mantel nu mijn hofleverancier. Waarom? Geen idee eigenlijk. Daarom maakte ik een snelle vergelijking.

Een snelle prijsvergelijking van verschillende soorten producten laten zien dat Mantel vaak de goedkoopste optie is, gevolgd door 12GO Biking en Futurumshop. Het verrassende is dat in de categorie kleding Futurumshop dan juist wel weer de goedkoopste is, gevolgd door Mantel en 12GO Biking.

Hoewel het assortiment van deze winkels vergelijkbaar is, is de prijsvariatie opvallend. Het loont om de prijzen te vergelijken, maar als het om betaalbaarheid gaat, lijkt Mantel de kroon te spannen.