Van de Vision Pro krijg ik weer Apple fanboy trekjes

Vroeger, als Apple fanboy, keek ik elke Apple keynote. Deze week kon ik niet laten ook een stuk van de introductie van de Vision Pro te kijken, Apple’s virtual/mixed reality headset. Tot nu toe waren dat soort apparaten leuke speeltjes. Als iemand dit product meer dan een speeltje kan maken, is het Apple. En in de 10 minuten die ik gezien heb, ben ik heel enthousiast geworden over de Vision Pro.

Ben Thompson mocht de Vision Pro al proberen en kan dat enthousiasme daarom beter onderbouwen. Alleen al dat je met de Vision Pro overal, ook buiten je (thuis)kantoor, kan werken met meerdere schermen, is een gamechanger denk ik. En dan zijn de duizenden developers van apps voor de iPhone, iPad en Mac nog niet eens aan de slag met het apparaat.

Door Volkert

Volkert is strategie consultant, maar werkt in het weekend veel aan zijprojecten. Mijn huidige zijproject is Micromobiliteit.nl. Daarnaast lees ik veel en schrijf ik elke week op deze website een artikel over zijprojecten, consultancy en strategie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *