Martijn Doolaard is Bruno uit The Eight Mountains

Standaard grapje tussen mij en mijn vrienden: zelfs aan de gekste interesses die je kunt bedenken, is zeer waarschijnlijk een Youtube kanaal gewijd.

Vorige week keek ik The Eight Mountains in de bioscoop. Daarin staat het bouwen van een huis in de Italiaanse bergen symbool voor vriendschap. En ik kon eigenlijk alleen maar denken aan Martijn Doolaard, die in de Italiaanse alpen twee alpenhuisjes verbouwt. Dat is overigens uitstekende slow television.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Volkert

Volkert is strategie consultant, maar werkt in het weekend veel aan zijprojecten. Mijn huidige zijproject is Micromobiliteit.nl. Daarnaast lees ik veel en schrijf ik elke week op deze website een artikel over zijprojecten, consultancy en strategie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *