Zorg altijd voor een goede nachtrust

Ik zie slaap als competitie advantage. Vroeger schreef ik al de de belangrijkste punten voor een werkstuk op om er vervolgens nog een nacht over te slapen en daarna af te maken. Na het lezen van Why we Sleep zag ik het nut van slaap nog meer. Slaap vormt een driehoek met voeding en sporten om gezond te leven.

In het FD gaat het over de belangrijkste conversatie van Youp van ’t Hek. Dat was een advies wat zijn vader ooit gaf; dat een goede nachtrust de beste inverstering is.

Zorgen voor een goede nachtrust is een goede strategie voor je leven die alles omvat. Slaap goed en zorg ervoor dat je voor je naar bed gaat alle open einden vastknoopt en met een gerust hart kunt slapen. Dan komt de rest wel goed.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Uncategorized

Door Volkert

Volkert is strategie consultant, maar werkt in het weekend veel aan zijprojecten. Mijn huidige zijproject is Micromobiliteit.nl. Daarnaast lees ik veel en schrijf ik elke week op deze website een artikel over zijprojecten, consultancy en strategie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *